22/01/2018 03:44
NAJNOVIJE VIJESTI
U Ukrinici provala u trgovinu “BDDS” a u Mladikovinama fizički obračun

U Ukrinici provala u trgovinu “BDDS” a u Mladikovinama fizički obračun

Policijskoj stanici Teslić 29.10.2017. godine, prijavljeno je da je na lokalnom putu u mjestu Mladikovine, opština Teslić, došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više lica. Policijski službenici Policijske stanice Teslić doslakom na lice utvrdili su da je nakon verbalne prepirke između J.H. i B.Đ. došlo fizičkog sukoba u kojem su učestvovali i : B.J. koji se nalazio u društvu sa J.H. i S.Đ., BĐ. ( članovi porodice od V.Đ.) i komšija R.N.. Povrijeđeni J.H., S.Đ. V.Đ., nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Teslić prevezni su u dobojsku bolnicu gdje su J.H. konstatovane teške tjelesne povrede dok se za ostala dva lica ljekari nisu izjasnili o stepenu zadobijenih povreda. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji će se, nakon utvrđivanja stepena povreda, izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

U mjestu Ukrinica, opština Teslić, 28/29.10.2017. godine, izvršena je provala u trgovinu „BDDS“, odakle su otuđeni prehrambeni proizvodi, odjevni predmeti i novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net