20/02/2018 06:34
NAJNOVIJE VIJESTI
Kod Teslića pronašli teglu punu marihuane

Kod Teslića pronašli teglu punu marihuane

TESLIĆ – Policijski službenici Policijske stanice Teslić, na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić, 13. oktobra 2017. godine, izvršili su pretres kuće i pomoćnih prostorija koju kao član porodičnog domaćinstva koristi E. A. sa područja općine Teslić.

Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta staklena tegla u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, neto težine od 194 grama, plastična vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine od jedan gram, 50 sjemenki indijske konoplje koje su se nalazile u kutiji od čaja i digitalna vaga.

Nad navedenom osobom je izvršena kriminalistička obrada.

Po dokumentovanju protiv E. A. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj bit će dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Avaz

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net