16/12/2017 17:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić – Iz Sportske dvorane Radolinka otuđena torba sa novcem

Teslić – Iz Sportske dvorane Radolinka otuđena torba sa novcem

Policijskoj stanici Teslić, 20.09.2017. godine, prijavljeno je da je iz sportske dvorane u Tesliću otuđena torba sa novcem i drugim predmetima, vlasništvo lica koje se tu nalazilo kao korisnik teretane. 

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su pregledom šireg lica mjesta pronašli torbu sa otuđenim stvarima i novcem, koji će biti vraćeni vlasniku. 

Otuđena torba je pronađena u toaletu ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu sportske dvorane. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net