16/12/2017 12:27
NAJNOVIJE VIJESTI
Planinari iz Teslića osvojili najviši vrh Poljske (FOTO)

Planinari iz Teslića osvojili najviši vrh Poljske (FOTO)

U sklopu ovogodišnjeg plana PK „Očauš“ da se članovi kluba ispenju na 15 vrhova preko 2000 metara nadmorske visine, danas se zastava PK „Očauš“ vijorila i na Risima, najvišem vrhu Poljske.

Risi je jedan od vrhova u planinskom vijencu Tatre. Visok je 2499 metara. Nalazi se na granici između Slovačke i Poljske. Uspon na niz vrhova u Tatrama organizovalo je planinarsko društvo „Kinđa“ iz Kikinde, sa kojima PK „Očauš“ ima dobru saradnju. U grupi od 20 učesnika tri su iz Republike Srpske, a dvoje od njih iz Teslića. Vrijeme ih je prilično dobro poslužilo za ovu nadmorsku visinu, ali na vrhovima je već pao tanji snježni pokrivač.

Do kraja sedmice planiran je uspon na još tri značajnija visokogorska vrha u Tatrama.

Teslić Online

Posjetite zvničnu fb stranicu Planinarskog kluba Očauš iz Teslića

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net