16/12/2017 16:21
NAJNOVIJE VIJESTI
POZIV STUDENTIMA I NEZAPOSLENIM ŽENAMA I MUŠKARCIMA SA ZAVRŠENIM FAKULTETOM ZA PRIJAVU NA STRUČNU PRAKSU

POZIV STUDENTIMA I NEZAPOSLENIM ŽENAMA I MUŠKARCIMA SA ZAVRŠENIM FAKULTETOM ZA PRIJAVU NA STRUČNU PRAKSU

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH i Udruženje građana “NEŠTO VIŠE” (REZ Agencija i UGNV) pozivaju studente i nezaposlene žene i muškarce sa završenim fakultetom (diplomanti) iz opština/gradova navedene regije (vidjeti Puni tekst poziva), da se prijave za sticanje dvomjesečnog radnog iskustva.

Cilj ove aktivnosti je omogućiti studentima i nezaposlenim diplomantima sticanje dvomjesečnog radnog iskustva. Svi koji budu izabrani, njih najmanje deset, imat će priliku da u periodu od osam sedmica steknu radno iskustvo, radeći u firmama čija je djelatnost u vezi sa agrobiznisom. Poziv je namijenjen studentima i nezaposlenim diplomantima različitih studijskih usmjerenja. Svi izabrani studenti i nezaposleni diplomanti dobit će naknadu za svoj angažman.

Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak opština koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje  POZIV PRAKSA

Zainteresirani pojedinci/studenti trebaju popuniti prijavni obrazac koji je PRILOG ovom pozivu, te isti poslati na adresu adnang@rez.ba i/ili duskocvjetinovic@nestovise.orgnajkasnije do 25.08.2017. Prijavni obrazac, takođe, možete dobiti upitom na navedene adrese.

Preuzeto sa sajta Opštine Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net