16/12/2017 12:29
NAJNOVIJE VIJESTI
VRIJEME: Od danas popuštaju vrućine
FOTO / Teslić Online

VRIJEME: Od danas popuštaju vrućine

U Republici Srpskoj danas će biti promjenljivo, svježije i ugodnije vrijeme, sa najvišom temperaturom vazduha do 27 stepeni Celzijusovih, na jugu Hercegovine do 36.

Smanjenje oblačnosti očekuje se u poslijepodnevnim časovima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti umjeren zapadni, poslije podne slab i promjenljiv.

U većini krajeva jutros preovladava oblačno vrijeme, a ponegdje na sjeveru mjestimično sa slabom kišom.

Temperatura u 7.00 časova: Han Pijesak 15, Sokolac i Čemerno 16, Mrkonjić Grad 17, Banjaluka 18, Novi Grad, Prijedor i Ribnik 18, Bijeljina 19, Doboj 20, Rudo 22, Bileća 24 i Trebinje 25 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net