16/12/2017 12:30
NAJNOVIJE VIJESTI
EKIPA PORTALA TESLIĆ ONLINE OSTVARILA ODLIČAN REZULTAT

EKIPA PORTALA TESLIĆ ONLINE OSTVARILA ODLIČAN REZULTAT

Na “3X3 Streetball Prnjavor 2017”  koji se održava od 14. do 23. jula Prnjavoru, svoju ekipu u juniorskoj konkurenciji imao je i portal Teslić Online. Odlična ekipa sačinjena od kvalitetnih košarkaša ostvarila je zapažen rezultat, ali je na žalost zaustavljena u četvrtfinalu gdje su poraženi od ekipe “CAMBRIDGE CENTAR” rezultatom 13-11.
Ekipa Teslić Online je do četvrtfinala stigla prošavši grupnu fazu kao drugoplasirani, sa skorom od tri pobjede i jednim porazom.
JUNIORI:
TESLIĆ ONLINE – PET LAMPI (13-4)
MOBILE GLASS – TESLIĆ ONLINE (12-13)
TESLIĆ ONLINE – LA BELLA TERMOFLUX (13-6)
AUTO SERVIS 31.OKTOBAR – TESLIĆ ONLINE (13-6)
Rezultati iz grupe
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net