16/12/2017 12:28
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Prvo mjesto za Milanu Babić

TESLIĆ – Prvo mjesto za Milanu Babić

Danas je u prostorijama JU”Petar Petrović Njegoš” u Tesliću održan Kadetski Međunarodni rejting turnir “Slovensko bratstvo”, rapid disciplina, između šahista iz Republike Srpske i Rusije.

U grupi kadeta do 18 godina, naša devetogodišnja Milana je od 7 partija bila najuspešnija i zabilježila 6 pobjeda, Maša je ovaj put ostvarila 4 pobjede i zauzela 6.mjesto!

Ovo je 15. Pehar u bogatoj kolekciji ove dvije sestre! Sutra Maša i Milana nastupaju ekipno, te se bore za 1.mjesto, ništa manje!

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net