19/02/2018 15:28
NAJNOVIJE VIJESTI
PRESUDA U KORIST BOGDANIĆA

PRESUDA U KORIST BOGDANIĆA

Posljednjih dana politika i politički akteri su u centru pažnje u Tesliću. Ovaj put vijest koja se širi je presuda u korist Dragana Bogdanića, te odbijanje tužbenog zahtjeva kao neosnovanog od strane Željke Kovačević Miličević.

Prenosimo obavijest sa stranice SNSD-a:

Gospođa Željka Kovačević-Miličević je sredinom prošle godine tužila OO SNSD Teslić i predsjednika Dragana Bogdanića za iznošenje neistina objavljenih 13.05.2016. u tekstu o Domu zdravlja na stranici SNSD Teslić, koje su po njenom mišljenju štetile njenom „ugledu“. Tvrdila je da su izmišljeni navodi o stanju u Domu zdravlja Teslić te tužila SNSD Teslić i ministra Bogdanića radi naknade štete u iznosu od 6.000,00 KM. Tačnije, Opštinski odbor SNSD Teslić je tužen za iznos od 5.000,00 KM, dok je predsjednik Bogdanić tužen za 1.000,00 KM. Kao što je nagoviješteno u naslovu gospođa Željka je izgubila spor sa ministrom i dužna je platiti troškove parničnog postupka u iznosu od 2.201,80 KM.

Izvor: SNSD Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net