16/12/2017 16:16
NAJNOVIJE VIJESTI
NAJUSPJEŠNIJE SESTRE BABIĆ NA PRVENSTVU BiH
foto arhiva

NAJUSPJEŠNIJE SESTRE BABIĆ NA PRVENSTVU BiH

Sestre Milana i Maša Babić iz Teslića, učenice trećeg razreda JU OŠ „Petar Petrović NJegoš“ u Tesliću, učestvovale su na 18. Kadetskom i Omladinskom prvenstvu Bosne i Hercegovine u šahu. Državno prvenstvo ove godine održalo se u Zenici od 19. do 23.maja, na kome je učestvovalo ukupno 119 takmičara u različitim starosnim grupama. Sestre blizankinje su zaigrale u starijoj starosnoj grupi do 10 godina i ostavile iza sebe 8 starijih takmičarki.

Milana je osvojila zlatnu medalju i pehar,odigrala bez poraza od 9 osvojila 8,5 poena te pobijedila sve djevojčice a sa sestrom Mašom je dogovorila Remi.

Maša je sakupila 7,5 poena od mogućih 9 i osvojila srebrnu medalju.

Ovim nastupom sestre su potvrdile svoju snagu i ostvareni rezultat od prošlogodišnjeg državnog prvenstva.Teslićke šahistkinje pripremaju se za predstojeći Kadetski šahovski festival u Sarajevu i Evropsko prvenstvo koje će s održati u Crnoj Gori, Budva, u junu mjesecu.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net