17/12/2017 08:51
NAJNOVIJE VIJESTI
”Припреме: Минерал савладао Љубић”

”Припреме: Минерал савладао Љубић”

Фудбалери Минерала савладали су Љубић из Прњавора резултатом 4:3 у првом припремном сусрету пред наставак првенства. У сусрету на којем су наступили сви играчи који су у тренажном процесу (укупно 32) наш тим је поред заостатка од 3:0 у посљедњих 20 минута стигао до потпуног преокрета.

Јелић је мијешао карте током цијелог сусрета, што су гости искористили у првом полувремену, када је гостујући тренер Ђекановић извео готово најјачи састав. Потпуна офанзива гостију у првом дијелу уродила је плодом у 20.минути када је гол постигао Аничић. Много прилика су Прњаворчани пропустили, а до краја полувремена су стигли и до другог гола. М.Поповић је лопту зауставио руком у казненом простору, а сигуран са бијеле тачке је био Жижак.

Различите екипе су наступиле у другом полувремену. За наш тим је играо Дејан Гаврић, доскорашњи играч Премијерлигаша, Крупе на Врбасу, који ће до проналаска иностраног ангажмана тренирати са нашим тимом. Грешку наше одбране искористио је Васић, који је матирао Савића за 3:0 у 62′. Ипак, од тог тренутка на терену је био само један тим. У игру су већ почетком другог полувремена ушли Хамзић, Перишић, Д.Јелић, да би неколико минута послије трећег гола гостију ушли Ђекић, Долић, Ункић и наш тренер Бојан Јелић, који је након више од 20 година ( док већина данашњих првотимаца није била ни рођена), поново обукао дрес свог матичног клуба и ове сезоне ће поред тога што је тренер, бити и регистрован играч.

Спој младости и искуства показао је снагу, већ у 65.минути, Перишић из корнера проналази Младена Поповића који смањује на 3:1. Пет минута послије, комбинација Долић-Перишић до Рамиза Хамзића(16), који у свом дебију постиже први гол за 2:3. Само неколико секунди касније , Гаврић атрактивно погађа за 3:3.

Контролисао је тада наш тим утакмицу, а Хамзић је правио дар-мар по казненом простору гостију. Управо он је оборен десет минута прије краја утакмице на неких 20 метара. Шутирао је Дејан Јелић, лопта се од живог зида одбила поново њему, који је из другог покушаја погодио мрежу за коначан резултат утакмице.

Била је то добра провјера за наш тим, иако су припреме тек у самом почетку и ноге су још увијек ”тешке”. Преко 80% играча су играчи млађи од 21 године, што нас сврстава у најмлађе екипе Друге лиге. Наредни припремни сусрет наш тим игра наредне недјеље од 15 часова против Пролетера на ”пластици”.

Минерал – Љубић 4:3
М.Поповић(65), Хамзић(70), Гаврић (71), Д.Јелић(80); Аничић (20), Жижак (41), Васић (63)

Izvor/FK MINERAL

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net