16/12/2017 12:37
NAJNOVIJE VIJESTI
DOMINACIJA TESLIĆKIH ŠAHISTKINJA NA SVETOSAVSKOM TURNIRU U BANJALUCI!

DOMINACIJA TESLIĆKIH ŠAHISTKINJA NA SVETOSAVSKOM TURNIRU U BANJALUCI!

Na Svetosavskom šahovskom turniru za mlade, odigranom 4. februara u Banjaluci, opštinu Teslić i Šahovski klub « Mladost » Teslić, u pratnji njihovog trenera Slobodana Kuzmanovića, predstavile su mlade snage sa 14 igrača podijeljenih u 4 starosne grupe i to; sestre Maša Babić i Milana Babić, sestre Željana Đurić i Slađana Đurić, Anastasija Đurić, Anđela Stevanović, Tea Trivunčević, Elena Đurić, Simo Todorović, braća Nemanja Aleksić i Ognjen Aleksić, Veroljub Jokić, Marko Momčilović i Teofan Galamić.

Posebnu dominaciju pokazale su šahistkinje iz Teslića, koje su u mlađoj grupi osvojile prvih 5 mjesta(1. do 5. razred!).
Rezultati:
1.mjesto Milana
2.mjesto Maša
3.mjesto Željana
4.Anastasija
5.Slađana
Pobjednicima su uručeni pehari, a najuspješnijim po grupama medalje, diplome i knjige. Svim učesnicima su podijeljeni suveniri takmičenja.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net