16/12/2017 12:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslićki šahisti osvojili Banja Luku

Teslićki šahisti osvojili Banja Luku

Danas je u Banjoj Luuci održan 2. turnir mladih u šahu povodom 9. januara Dana Republike Srpske. Šahovski klub ,, Mladost” Teslić predstavljalo je osmoro mladih šahista i to u uzrastu učanika 1.-5. i 6.-9. razreda osnovne škole i u srednjoškolskom uzrastu. U uzrastu učenika 1.-5. razreda na zajedničkom turniru nastupili su dječaci i djevojčice.

15965596_10208567882054239_7823781405273478088_n

Prvo mjesto, zlatnu medalju i pobjednički pehar osvojila je Milana Babić iz Teslića, inače šampion BiH do 8 godina starosti. 2. mjesto osvojio je Mirko Šajin iz Bijeljine a 3. mjesto Maša Babić iz Teslića. Maša je nagrađena srebrnom medaljom u ženskoj konkurenciji. U istoj takmičarskoj grupi Boro Đurić je 11. Teofan Galamić 13. a Marko Momčilović 14. svi članovi ŠK ,,Mladost” Teslić. U uzrastu učenika 6.-9. razreda član ŠK ,,Mladost” Teslić Nemanja Aleksić zauzeo je 3. mjesto, osvojivši bronzanu medalju. U srednjoškolskom uzrastu zajednički turnir odigrali su dječaci i djevojčice. Članovi ŠK ,,Mladost” Teslić Stefan Jotanović i Vladanka Tomić zauzeli su 5. odnosno 7. mjesto, a Vladanka Tomić nagrađena je srebrnom medaljom kao druga najuspješnija djevojčica na ovom turniru.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net