19/02/2018 07:03
NAJNOVIJE VIJESTI
Direktor fabrike obuće FOT Teslić štrajkuje glađu (VIDEO)

Direktor fabrike obuće FOT Teslić štrajkuje glađu (VIDEO)

Direktor fabrike obuće FOT Teslić Mićo Blažanović, štrajkuje glađu u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”, zbog kako navodi, teškog kriminala u toj fabrici.
Blažanović ukazuje na zloupotrebu službenih lica, odnosno mito i korupciju pravosudnih institucija, i torturu koju, kako tvrdi, preživljava više od deset godina tražeći da se krivci kazne.

Za propast fabrike, Blažanović optužuje i bivšeg direktora i članove Upravnog odbora.

– Sve sam pokušao preko legalnih organa da učinim da se napravi pravična istraga, da se istina sazna i da vinovnici budu kažnjeni, a da fabrika bude obeštećena, ali nisam uspio u tome – rekao je Blažanović.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net