18/12/2017 04:47
NAJNOVIJE VIJESTI
Daruj krv – spasi život: Akcija 16. decembra u Tesliću!

Daruj krv – spasi život: Akcija 16. decembra u Tesliću!

U petak, 16. decembra, sa početkom u 9 časova održaće se akcija dobrovoljnog darivanja krvi u zgradi SPKD “Prosvjeta” u Tesliću. Akciju organizuje Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi opštine Teslić u saradnji sa Domom zdravlja “Sveti Sava” i Crvenim krstom. 

akcija-udruzenje

U Udruženju kažu da će ovom prilikom podijeliti i knjižice onima koji su krv darovali tokom prethodnih akcija.

Muškarci mogu dati krv na svaka tri mjeseca, a žene na svaka četiri mjeseca.

-Poslije svakog davanja krvi, oslobađa se participacije na godinu dana. Tako je do 10 davanja. A poslije 10 davanja, doživotno se oslobađa od participacije, kažu u Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi opštine Teslić.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net