I Željka Cvijanović lijepila plakate u Tesliću (FOTO)

0
1415

Opštinski odbor SNSD-a Teslić, zajedno sa koalicionim strankama koje podržavaju kandidaturu Dragana Bogdanića /SNSD/ za načelnika ove opštine, obilježio je danas početak izborne kampanje lijepljenjem prvog plakata na Gradskom trgu.

Lijepljenju prvog plakata prisustvovala je i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović koja je izjavila da je riječ o početku kampanje “širokog koalicionog pobjedničkog tima” na nivou Teslića.

“Mi smo svjesni da je ovaj period koji je pred nama samo jedna formalna faza u kojoj bi trebalo da potvrdimo pobjedu. Mi znamo ‘kako diše’ ovdje teren, vodimo aktivnosti mjesecima i znamo da postoji ogromno nezadovoljstvo sadašnjom lokalnom vlasti”, kaže Cvijanovićeva.

Ona kaže da je došlo vrijeme da vlast preuzmu novi i odgovorni ljudi koji će tijesno sarađivati sa Vladom Republike Srspke i realizovati brojne projekte koji su prvenstveno usmjereni na novo zapošljavanje.

Cvijanovićeva je dodala da je sigurna u uspjeh Dragana Bogdanića koji će uz podršku koalicionih partnera, kako kaže, sigurno biti izabran za nečelnika ove opštine.

Ona je istakla potrebu da se u ovoj lokalnoj zajednici radi na izgradnji infrastrukture i jačanju privrede.

Funkcioner DNS-a Neđo Trninić uvjeren je u pobjedu zajedničkog kandidata za načelnika Teslića, a podršku je obrazložio potpisanim koalicionim sporazumom na nivou Republike Srspke.

Predsjednik opštinskog odbora SP-a Dragutin Škrebić očekuje da Bogdanić pobijedi na lokalnim izborima jer se, kako je istakao, dokazao kao uspješan preduzetnik.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić Dragan Bogdanić uvjeren je da su ujedinjeni i složni koalicioni saveznici shvatili da je aktuelna lokalna vlast pogrešno vodila ovu zajednicu u protekle četiri godine.

On je najavio promjene i jačanje privrede i poljoprivrede, zaustavljanje nepotizma u zapošljavanju u javnim insitucijama, kao i otvorenost prema svim vjerskim zajednicama.

SNSD je potpisao koalicioni sporazum o saradnji i podršci Bogdaniću za načelnika opštine Teslić sa predstavnicima opštinskih odbora SP-a, DNS-a, SRS-Srpska u sigurne ruke, Partije ujedinjenih penzionera, Ujedinjene Srpske i Hrvatske koalicije za Teslić.

AGENCIJE

DSC_0572 DSC_0575 DSC_0578 DSC_0585 DSC_0625 DSC_0628 DSC_0630 DSC_0631 DSC_0644 DSC_0645 DSC_0646 DSC_0648 DSC_0667 DSC_0687 DSC_0688 DSC_0727

DSC_0563

FOTO SNSD