17/12/2017 08:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Đoković je kralj Toronta!

Đoković je kralj Toronta!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je turnir u Torontu pošto je u finalu savladao Keja Nišikorija sa 2:0 u setovima, 6:3, 7:5.

Srpski teniser osvojio je i 30. Masters u karijeri i četvrti u Rodžers kupu, pošto je večeras u finalu u Torontu savladao Keja Nišikorija.

Ovo je bio 12. duel dvojice tenisera, a Đoković je zabeležio jubilarnu desetu pobedu, i Japanca bez prve titule u Masters serijama.

Đoković je prvi set rutinski rešio u svoju korist, osvojio je jedan brejk u šestom gemu za 4:2 i to mu je bilo dovoljno da do kraja sačuva prednost i povede – 6:3.

Nišikori je u drugom setu zaigrao znatno bolje, rezultat je bio ujednačen, iako je Novak uzeo brejk i poveo sa 3:1.

Nišikori je iskoristio lošu servu Novaka, vratio je brejk, potom izjednačio na 3:3 i čak uspeo da povede sa 4:3.

Ipak, tada je do izražaja došla mentalna snaga našeg tenisera, koji se brzo vratio i izjednačio na 4:4.

Posle uspešnih servi obojice tenisera, pri rezultatu 5:5, u najdužem 11. gemu, Đoković je iskoristio brejk šansu i preokrenuo na 6:5.

Iako se mučio u poslednjem gemu, Nišikori je uspeo da se vrati posle 15:40, ali je Novak iskoristio svoju treću meč loptu i osvojio Rodžers kup.

Izvor/ www.sportske.net

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net