18/01/2018 05:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Prijetio supruzi i djeci, a kad su pobjegli rekao policiji da će zapaliti kuću ako se ne vrate

Prijetio supruzi i djeci, a kad su pobjegli rekao policiji da će zapaliti kuću ako se ne vrate

TESLIĆ – Policijskim službenicima PS Teslić sinoć je putem telefona oko 22,55 časova Z.S saopštio da će, ukoliko mu se supruga i djeca ne vrate, zapaliti kuću i pomoćne objekte.

Ubrzo potom, Z.S. je ponovo putem telefona saopštio da je ostvario svoju namjeru. Dolaskom na lice mjesta, utvrđeno je da Z.S. nije izvršio paljevinu, ali je u alkohilisanom stanju upućivao prijetnje po život i tijelo svojoj supruzi, nakon čega je lišen slobode.

Na osnovu do sada prikupljenih saznanja utvrđeno je da je Z.S. nožem prijetio svojoj supruzi i djeci, koji su uspjeli pobjeći iz kuće, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje Z.S. je danas pušten na slobodu. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net