16/12/2017 12:32
NAJNOVIJE VIJESTI
Emitovan širom Jugoslavije, a evo po čemu ga se sjećamo

Emitovan širom Jugoslavije, a evo po čemu ga se sjećamo

Emitovan prvi put prije 80 godina, ovaj crtani film se emitovao na mnogim kanalima širom Jugoslavije, a posebno smo ga upamtili po čuvenom ‘umočiću’.

‘Negdje u zemlji snova’ je učio djecu kako trebaju poštovati ono što imaju, jer postoje djeca koja nemaju ništa.  Vjerovatno se sjećate srceparajućih prizora kako vuku drva, jedu tvrdi hljeb i spavaju pokriveni prekrivačima sa puno rupa.

Prisjetimo se zajedno najtužnijeg crtanog filma našeg djetinjstva:

NoviPoredak

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net