СРЕБРО ЗА БЛАГОЈЕВИЋЕВУ

0
2270

Чланица Атлетског клуба „Теслић Б.Б.“, Јована Благојевић, у недјељу, 17.04.2016. године, на Појединачном првенству БиХ за дјечаке и дјевојчице (2001. и 2002. годишта), које је одржано на Градском стадиону у Бањој Луци, освојила је сребрену медаљу у дисциплини бацања копља и тако се прикључила изванредној бацачици копља, Тини Бошњак.

            На овом такмичењу су учествовали и млађи атлетичари овога клуба: Милан Ристић који је био четврти на 300 м, Рада Благојевић која је била шеста у скоку у даљ, Алмина Рашић која је била четврта на 100 м и Кристијан Секулића који је поправио лични рекорд у скоку у даљ, пласиравши се тако међу првих осам такмичара.

Тренер Атлетског клуба „Теслић Б.Б.“, Илија Ристић, изразио је задовољство оствареним резултатом, те је указао на чињеницу да Теслић у још једној атлетској дисциплини има респектабилну представницу. „Драго ми је што је медаљу узела изабраница нашег тренера бацача Драгише Ковановића, јер смо сада сигурни да и у дисциплини бацање копља имамо представницу у самом врху БиХ атлетике, а поготово што је врх у овој конкуренцији кћерка нашег прослављеног бацача копља проф. др Горана Бошњака“ – рекао је Ристић.

Појединачно првенство БиХ за дјечаке и дјевојчице одржано је у организацији Атлетског клуба „Борац“ Бања Лука.

 OPŠTINA TESLIĆ