19/02/2018 15:34
NAJNOVIJE VIJESTI
СРЕБРО ЗА БЛАГОЈЕВИЋЕВУ

СРЕБРО ЗА БЛАГОЈЕВИЋЕВУ

Чланица Атлетског клуба „Теслић Б.Б.“, Јована Благојевић, у недјељу, 17.04.2016. године, на Појединачном првенству БиХ за дјечаке и дјевојчице (2001. и 2002. годишта), које је одржано на Градском стадиону у Бањој Луци, освојила је сребрену медаљу у дисциплини бацања копља и тако се прикључила изванредној бацачици копља, Тини Бошњак.

            На овом такмичењу су учествовали и млађи атлетичари овога клуба: Милан Ристић који је био четврти на 300 м, Рада Благојевић која је била шеста у скоку у даљ, Алмина Рашић која је била четврта на 100 м и Кристијан Секулића који је поправио лични рекорд у скоку у даљ, пласиравши се тако међу првих осам такмичара.

Тренер Атлетског клуба „Теслић Б.Б.“, Илија Ристић, изразио је задовољство оствареним резултатом, те је указао на чињеницу да Теслић у још једној атлетској дисциплини има респектабилну представницу. „Драго ми је што је медаљу узела изабраница нашег тренера бацача Драгише Ковановића, јер смо сада сигурни да и у дисциплини бацање копља имамо представницу у самом врху БиХ атлетике, а поготово што је врх у овој конкуренцији кћерка нашег прослављеног бацача копља проф. др Горана Бошњака“ – рекао је Ристић.

Појединачно првенство БиХ за дјечаке и дјевојчице одржано је у организацији Атлетског клуба „Борац“ Бања Лука.

 OPŠTINA TESLIĆ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net