20/02/2018 07:09
NAJNOVIJE VIJESTI
DANAS VEOMA TOPLO, TEMPERATURA DO 29 STEPENI CELZIJUSOVIH

DANAS VEOMA TOPLO, TEMPERATURA DO 29 STEPENI CELZIJUSOVIH

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti veoma toplo uz sunčane periode i prolaznu oblačnost i temperaturu vazduha do 29 stepeni Celzijusovih.
Ujutru i tokom prijepodneva biće umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje sa zapada.

Tokom dana biće sunčanije i vrlo toplo vrijeme za ovo doba godine uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće umjeren, u Krajini i Hercegovini povremeno pojačan, južni i jugozapadni vjetar. Tokom dana vjetar će postepeno da slabi.

Dnevna temperatura vazduha biće od 23 do 29, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac dva stepena Celzijusova, Rudo pet, Bileća i Čemerno sedam, Zenica, Novi Grad i Han Pijesak osam, Sarajevo devet, Bijeljina i Mrkonjić Grad 10, Prijedor 11, Trebinje 13, Neum 17, a Banjaluka i Doboj 18 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net