20/02/2018 07:13
NAJNOVIJE VIJESTI
DO NOVOG MODELA “SAMSUNGA” PUTEM “FEJSBUK” STRANICE

DO NOVOG MODELA “SAMSUNGA” PUTEM “FEJSBUK” STRANICE

Novi modeli “Samsungovih” telefona “galaksi es sedam” i “galaksi es sedam edž” mogu se naručiti putem “Fejsbuk” stranice kompanije “M:tel”, a prvih 50 korisnika koji naruče ovaj model na poklon dobijaju “gir vi ar uređaj”, odnosno vizir za virtuelnu stvarnost.
“Samsung” je novi “galaksi” model predstavio juče, uoči Svjetskog kongresa mobilne tehnologije koji se ove godine od 22. do 25. februara održava u Barseloni.

Nove modele “Samsung” telefona odlikuju ekskluzivni dizajn, inovativna kombinacija vrhunskih materijala, dual piksel kamera koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja, snažnija baterija i povratak mikro SD porta, saopšteno je iz kompanije “M:tel”.

Iz ove kompanije preporučuju “Moj miks vip” tarifu, uz koju se jedan od ova dva modela može kupiti po simboličnoj cijeni od jedne KM. /

srna

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net