20/02/2018 07:02
NAJNOVIJE VIJESTI
POMOĆ ZA JASMINA  SA SVIH STRANA

POMOĆ ZA JASMINA SA SVIH STRANA

Ovih dana Teslićani nesebično pomažu svog sugrađanina Jasmina.  Pomoć u vidu mnogobrojnih humanitarnih akcija nije manjkala ovih dana u gradu na rijeci Usori. Poslednja u nizu pomoći jeste i pomoć u vidu ogrevnog drveta za porodicu samog Jasmina.

Aktiv žena SNSD-a Teslić predvođen Dijanom Đekanović, je u saradnji sa vlasnikom firme “KLJEČANIN COMPANY” Srđanom Klječaninom,  obezbijedio ogrevno drvo za porodicu Jusufović.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net