INTERVJU SA JELENOM !

0
1977
JELENA ŠAKANOVIĆ

Mega popularan bend ovih prostora „Miligram“, ekranizovao je i hit pjesmu „Sigurica“ u kojoj se pored dobro poznate postave nalazi i glumac Enis Bešlagić. Prostora za neuspjeh i nije bilo kada je u pitanju ova saradnja, ali još jedna zanimljivost svakako jeste i samo učešće naše sugrađanke  Jelene Šakanović, kao jedne od glavnih uloga u samom spotu.

image-dc616b937cb788e36eff1db030c48ffa3eb5b5d3f740cc0d5af0ab4bc6701e73-V
Jelena Šakanović / FB

Upravo je  Jelena ta s’ kojom smo obavili razgovor kako bismo vidjeli kako zapravo izgleda taj put do učešća u ovakvom projektu i kako to izgleda sa one strane ekrana .

Jelena je rođena u Tesliću 1993. godine i student je druge godine Tehnološkog fakulteta u Banja Luci, a trenutno je angažovana od strane agencije „New Moment“ iz Banja Luke.

A evo i kako je tekao razgovor 🙂

Teslić Online; VJEROVATNO PITANJE KOJE ČESTO ČUJEŠ. OTKUD JELENA U SPOTU MILIGRAMA ?

Jelena; Da, pitanje koje sam ovih dana mnogo puta čula ali odgovor je jednostavan, sasvim slučajno …Jednostavno sam vidjela konkurs za statiste ispunila obrazac, to je sve što sam u tom’ momentu znala. Već sutra sam dobila odgovor u kome se navodi da sam angažovana u snimanju spota Miligrama koji će se realizovati u Tuzli.

Teslić Online; KAKVA JE TVOJA BILA REAKCIJA KADA SI TO SAZNALA?

Jelena; Pa vjerovatno sam odreagovala kako bi i svi drugi, zapravo bila sam iznenađenja. Informaciju sam podjelila sa cimerkama i svi su uglavnom bili iznenađeni ali nisam ni ja sama nešto previše to doživljavala jer u tom momentu nisam znala da će mi pripasti upravo jedna od glavnih uloga u tom spotu.

image-845cafa8ab6148b19dd91e9e2d866e7cc0f360b486865f94226f615cb339d4d6-V
Sa snimanja spota. Jelena sa Milijem (Miligram)

Teslić Online; KAKO JE IZGLEDAO TAJ MOMENAT KADA SI SAZNALA DA TI PRIPADA UPRAVO JEDNA OD GLAVNIH ULOGA?

Jelena; Pa sve se zaista dešavalo brzo, u ponedeljak ispunila obrazac za konkurs, u utorak dobila odogovor a u srijedu je uslijedio poziv. Već sledeće sedmice sam bila u Klubu VIVA u Hotelu Tuzla. Kao i svi drugi statisti tu sam uživala pažnju šminkera i stiliste. U jednom trenutku prilazi mi Enis i govori kako mi je dodjeljena upravo ta uloga. I opet sve se brzo dešava, odmah promjena kostima i drugačija šminka i sve to.

Opet kažem sve se dosta brzo odvijalo, Enis mi je to saopštio i odmah u hodu su me već upoznavali sa scenama u kojim ću biti. Zaista to je takva brzina i sve se dešava dosta brzo tako da za neku reakciju i nema baš mnogo vremena.

 Teslić Online; KAKO SI SE SNAŠLA KADA JE POČELO  SNIMANJE SPOTA S’ OBZIROM DA SI PO PRVI PUT BILA U TAKO JEDNOM PROJEKTU?

Jelena; Pa samo snimanje je trajalo čitav dan a pojedine scene se ponavljaju po 4 ili 5 puta, ali nekog previše umora i nije bilo. Do svoje prve scene sam čekala skoro 4 sata i moram priznati da je znatno uticalo na stvaranje treme, ali posle te prve scene i uz konstantno nasmijavanje Enisa i trema se izgubila. Takođe ohrabrujuće je bilo i to što sam od preko 100 statista upravo ja izabrana od strane Enisa i sve to je još jedan pokretač da se snađem u spotu.

image-e12605ceddc2e9d8dc5f8cb3bd6afc8b34baec16374125e574ebc61f7b85aa68-V
Sa snimanja spota. Jelene i Enis Bešlagić

 Teslić Online; KAKO SI REAGOVALA NA ČINJENICU DA U SPOTU ENIS UPRAVO PJEVA TEBI ?

Jelena; Enis je taj koji će učiniti da izgubite tremu, ali  i da vam pomogne da snimanje bude kako treba. Jednostavno stalno je prisutan, tako da sam od samog početka nekako i zaboravila na to da je vrhunski glumac i da je upravo on taj neko ko svoje stihove u toj pjesmi posvećuje meni.

 Teslić Online; ŠTA SE PROMJENILO KOD JELENE U ŽIVOTU NAKON SNIMANJA SPOTA  ?

Jelena; Ništa previše se nakon toga nije desilo što bi mogli da utiče na mene i na moj dosadašnji život, a  i samo učešće u spotu i nije  neka odskočna daska u bilo kom pogledu, kao što sam na početku rekla sve se potpuno brzo i sasvim slučajno desilo. Uglavnom i dalje je sve  isto sem prijateljica pa i koleginica sa faxa, koje onako u šali često pitaju „hoćeš  se i dalje družiti sa nama“  i sl.  i mnoge druge šale su takođe tu.

image-4d4423b3cb511e6960a39c5c4302dceef5f729f2adcfbeb350bb0516e48051f4-V
Jelena Šakanović

 Teslić Online; MOŽDA NEKA ZANIMLJIVOST U VEZI  SPOTA ?

Jelena; Svega dan nakon izlaska spota, Enis Bešlagić dolazi poslovno u Zimzograd u Banja Luku, naravno srećemo se tu i dok razgovaramo prilazi mu čovjek koji iskazuje zadovoljstvo što ga sreće ali i pohvale na račun njegove glume. Po završetku još mu laska po pitanju spota koji je odgledao a Enis onako spontano ga upita da li je primjetio i djevojku u spotu, na šta je čovjek potvrdno odgovorio, i tada Enis govori  pa evo to je upravo ova djevojka, i to je bilo onako, dosta simpatično.

Teslić Online; EVO I NAKON SPOTA, JELENA OSTAJE ISTA ONA JELENA OD PRIJE (Kako navodiš) I DA SE NIŠTA POSEBNO KOD TEBE NIJE PROMJENILO. KAKVI SU TVOJI BUDUĆI PLANOVI ?

Jelena; Prioritet mi ipak ostaje fakultet kao i daljnje školovanje i vjerujm da će sva moja pažnja upravo tu biti usmjerena.  što se tiče poslovnog svijeta,  nema ništa određeno sem činjenice da će modeling i dalje biti moj hobi.

Evo nakon spota primjećena sam od strane „BRAVO FASHION“ gdje sam odradila fotografisanje za novogodišnju kolekciju ! To je u glavnom sve za sada što se tiče posla.

KRAJ 🙂

FB_IMG_1452089563484
Fotkanje za novogodišnju kolekciju.
FB_IMG_1452089700754
Fotkanje za novogodišnju kolekciju.