17/01/2018 19:40
NAJNOVIJE VIJESTI
Iz cisterne banjalučkog preduzeća ukradeno 3.000 litara goriva
ILUSTRACIJA

Iz cisterne banjalučkog preduzeća ukradeno 3.000 litara goriva

TESLIĆ – Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno da je u prethodnih petnaest dana iz cisterne vlasništvo “Terra energy” d.o.o. Banja Luka istočeno i otuđeno oko 3.000 litara pogonskog dizel goriva.

Cisterna je bila parkirana u dvorištu kuće privatnog lica u mjestu Vitkovci, opština Teslić, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Izvršen je uviđaj i u toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela.

GLAS REGIJE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net