18/01/2018 05:21
NAJNOVIJE VIJESTI
DANAS – ZAHLAĐENJE I SNIJEG

DANAS – ZAHLAĐENJE I SNIJEG

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i prohladno sa padavinama, a uz zahlađenje tokom dana kiša će mjestimično i u nižim predjelima prelaziti u snijeg.
Kiša će ujutro biti intenzivnija na sjeveru i jugu. Na jugu se očekuju i obilne padavine.  Najmanje padavina biće na sjeveroistoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.  Najviša dnevna temperatura iznosiće od dva do sedam, na jugu 10 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je oblačno sa kišom, a u višim područjima sa snijegom, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Čemerno nula, Goražde i Kupres jedan, Ivan-sedlo i Zenica dva, Banjaluka, Drvar, Gradačac, Prijedor i Sokolac tri, Bijeljina, Doboj i Zvornik četiri, Bihać, Bugojno, Livno, Sanski Most, Trebinje i Tuzla pet, Srebrenica šest, Jajce, Mostar i Sarajevo sedam, Čapljina osam, Stolac devet i Neum 10 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net