16/12/2017 16:28
NAJNOVIJE VIJESTI
Banjalučka ljubavna priča: Prosidba u gradskom parku

Banjalučka ljubavna priča: Prosidba u gradskom parku

Park “Petar Kočić” u Banjaluci svjedok je veličine jedne ljubavne priče koja je baš na ovom mjestu krunisana vjeridbom.

Banjalučanin Aleksandar Šikinić odlučio se na nesvakidašnju prosidbu, pa je svoju djevojku zaprosio upravo u ovom parku. Sa cvijećem u rukama, kleknuo je ispred svoje djevojke i pitao je da se uda za njega.

prosnja BL

Prethodno je mjesto ovog srećnog događaja ukrasio svijećama, od kojij je napravio srce te stavio plakat na kome je pisalo “Udaj se za mene”.

Odgovor je bio pozitivan.

Nezavisne

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net