17/01/2018 19:48
NAJNOVIJE VIJESTI
Rezultati ankete: Bogdanić prvi, Miličević drugi, treći Markoč…

Rezultati ankete: Bogdanić prvi, Miličević drugi, treći Markoč…

Na uzorku od 558 glasova zatvorena je anketa koja je danas trajala od 09-20 časova, u anketi  su posjetioci imali mogućnost dati glas svom favoritu, kada bi se sutra birao načelnik opštine Teslić.

Draganu Bogdanić bi pripalo prvo mjesto sa ukupno 39,07%, dok bi drugo mjesto po glasovima građana zauzeo aktuelni načelnik Milan Miličević sa 32,26%, a Milovan Stanković iznenađujuće posljednji sa mizernih 1,6 %.

Ovo su rezultati:

anketa_final

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net