18/01/2018 05:38
NAJNOVIJE VIJESTI
Božićev dječiji vrtić s optimizmom ide u Teslić

Božićev dječiji vrtić s optimizmom ide u Teslić

Košarkaši banjalučkog Borca u trećem kolu entitetske lige idu na gostovanje ekipi Teslića.U razgovoru za Borac-sport portal šef struke Borca Bojan Božić izjavio je da u susret njegova ekipa ulazi sa optimizmom.

“U meč protiv Teslića ulazimo optimistično, posebno nakon pobjede u prošlom kolu protiv Bratunca. Teslić ima dvije pobjede kući i pobjedu protiv Slavije na strani, ali smatram da nismo bez šanse u Tesliću.Ključ našeg eentualnog pozitivnog rezultata u našoj velikoj želji, borbenosti i agresivnosti koju smo pokazali u drugom poluvremenu protiv Bratunca. Ukoliko agresivnom igrom u odbrani uspjemo da zaustavimo dva najbolja košarkaša Teslića Gračeka Nedinića, smatram da možemo doći do druge pobjede u prvenstvu”, izjavio Božić.

Borac-sport.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net