17/01/2018 19:20
NAJNOVIJE VIJESTI
Šok u Derventi: Rodila vlastitom ocu dijete

Šok u Derventi: Rodila vlastitom ocu dijete

DERVENTA – U Derventi je sinoć lišen slobode Z.Đ. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo silovanje, potvrdila je za portal “Nezavisnih” Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Nakon izvršene kriminalističke obrade lice će biti predato u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.

Kako nezvanično saznajemo, Z.Đ. je prijavila njegova 15-ogodišnja kćerka, iz Donje Bišnje kod Dervente. Ona je Policijskoj stanici Derventa prijavila da ju je otac više puta silovao prethodnih 12 mjeseci.

Iz tog odnosa je 20. oktobra u Banjaluci rodila dijete.

Nezavisne

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net