Veliki uspjeh FK “Proleter” u Modriči!

0
1288

Dana 30.09.2015. u Modriči je održan šesti po redu turnir u fudbalu “Dr Milan Jelić”. Ovaj turnir se svake godine održava u spomen na preminulog predsjednika Republike Srpske i predsjednika Fudbalskog saveza RS doktora Milana Jelića.

Na ovogodišnjem turniru je učestvovalo 8 ekipa: “Borac” iz Banjaluke, “OFK Beograd” , “Zvijezda” iz Gradačca, “Sarajevo” , “Borac” iz Šamca, “Modriča” , “Sloga” iz Doboja kao i ekipa “Proleter” iz Teslića.

Teslićki  tim je u sastavu sa: Samed Hodžić, Dejan Đuričić, Nikola Ristić, Nemanja Cocić, Petar Aleksić, Dejan Marjanović, Vanja Đekanović, Sandi Đekanović, Nikola Knežević, Dejan Topić, Dragan Berak, Nikola Josipović, Petar Tabak, Ilija Tabak, Aleksandar Popovic, Dražen Vidović, Nebojša Simaković, Nemanja Stojković, Vojkan Gotovac na čelu sa trenerom Nebojšom Đekanovićem i Darkom Prodanovićem, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca odnosi pobijedu nad “Zvijezdom” iz Gradačca i tako dolazi u polufinale.

Tu ih je čekala veoma teška utakmica protiv ekipe “OFK Beograd”.

Uprkos očekivanjima i tome što su bili dosta slabiji tim, “Proleter” je iznenadio sve prisutne izbacivši ovog velikana sa turnira.

Potpuno savladana umorom, ekipa iz Teslića je došla na finalnu utakmicu protiv ekipe “Borac” iz Banjaluke i nažalost nije mogla da ostvari pobjedu.

Ipak, ovo je opet veliki uspjeh i veoma smo ponosni na naše momke, kažu u FK “Proleter”.

Izvor: FK Proleter Teslić