17/12/2017 09:19
NAJNOVIJE VIJESTI
“Veliko kolo za Ginisa” 4. oktobra u Novom Sadu

“Veliko kolo za Ginisa” 4. oktobra u Novom Sadu

Manifestacija “Veliko kolo za Ginisa”, tokom koje će igrači kulturno-umjetničkih društava iz jedanaest država pokušati da obore Ginisov rekord u najdužem kolu, biće održana u Novom Sadu u nedjelju, 4. oktobra, saopštili su danas organizatori
 Za to veliko kolo, koje će biti igrano na bulevarima i ulicama na novosadskom Novom naselju u 15 časova, učešće je do sada potvrdilo više od 12.000 folkloraša, rečeno je na konferenciji za novinare u Skupštini grada.Pored velikog kola, kao glavne atrakcije, za publiku će tokom cijelog tog dana biti priređivani koncerti, na kojima će se predstaviti oko 290 kulturno-umjetničkih društava iz Srbije i regiona, navedeno je u saopštenju Informativne službe gradske skupštine.Predsjednica Skupštine grada Јelena Crnogorac pozvala je Novosađane da se priključe ovoj jedinstvenoj manifestaciji i da budu svjedoci obaranja tog rekorda.
IZVOR-RTRS
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net