18/01/2018 14:49
NAJNOVIJE VIJESTI
Studenti neće pristati na poskupljenje smještaja

Studenti neće pristati na poskupljenje smještaja

Sljedeće sedmice počinju predavanja na fakultetima Banjalučkog univerziteta. Više od 20.000 studenta studira u ovom gradu. Među njima je zavladao strah nakon što su se proširile informacije da bi moglo doći do poskupljenja smještaja u Studentskom domu.

Navodno, cijene bi skočile blizu 10 puta, sa 7,5 na 70 KM mjesečno za smještaj. I cijene ishrane bi se udvostručile, sa 75 na 150 KM. Cijena smještaja u Četvrtom paviljonu Studentskog doma u Banjaluci, koji se uskoro treba otvoriti, bila bi 100 KM mjesečno.

Mario Ćumurović iz Studentskog parlamenta kaže da “studenti neće prihvati poskupljenja”.

“Ovo su za sad pretpostavke, ali ukoliko dođe do poskupljenja nećemo pristati na ucjene”, ističe Ćumurović. Bez dogovora sa studentima neće biti nikakvih poskupljenja, smatra gost Novog dana. Dodao je da uslovi smještaja u tri paviljona Studentskog doma “nisu dovoljno dobri”.

“Radimo na tome da se ulože sredstva na obnovu tri paviljona. Govorimo o blizu 1,5 milion KM”, zaključio je Ćumurović.

Izvor: N1


 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net