19/02/2018 06:49
NAJNOVIJE VIJESTI
KAO PIJACA: Fejsbuk će uskoro izgledati ovako (i neće vam se svideti)

KAO PIJACA: Fejsbuk će uskoro izgledati ovako (i neće vam se svideti)

Fejsbuk se pomamio sa novim promenama! Prvo su odlučili da drugačije plasiraju statuse naših prijatelja i poslovnih stranica a sada uvode još jednu opciju, ovaj put najveću do sad – prodavnicu koja će vam iskakati rame uz rame sa objavama poznanika i kolega!

Ovako bi mogao da izgleda novi Fejs, Foto: Facebook/Buzzfeed

Ovako bi mogao da izgleda novi Fejs, Foto: Facebook/Buzzfeed

Fejsbuk testira opciju za šoping koja će dopustiti korisnicima da kupuju proizvode direktno sa ove mreže i to od poznatih proizvođa

ča. Onlajn izlozi će se naći na stranicama slavnih brendova i omogućiće da se oni bolje, lakše i češće reklamiraju.

Na mobilnim uređajima opcija “shopping” će se naći odmah do opcije “about” i moći ćete da birate hoćete li da gledate fore vaših prijatelja ili popust na letnje haljinice.

Ne samo što ćete moći da vidite odeću na Fejsu, nego ćete tu, ukoliko to proizvođač dozvoli, moći i da je kupite. Ovo su još tri promene koje su već digle paniku u svetu onlajna.

Inače, milioni korisnika ne znaju da internet postoji, a razlog je neverovatan.

Pripremite se – sniženja, rasprodaje i sve moguće reklame stižu!

24sata

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net