Ljupka Ćelić trenutno drugoplasirana favoritkinja Miss Interneta za Miss Earth BiH

0
1421

Ljupka Ćelić (24) rođena je u Tesliću ali se zbog fakulteta preselila u Banjaluku gdje danas živi i radi posao koji je od malih nogu voljela a to je novinarstvo.

Sa ponosom predstavlja svoj grad na izboru za Miss Earth BiH za 2015. godinu i jedna je od favoritkinja za Miss Interneta što ulazi u ocjenjivački dio za finalnu noć koja će se održati u septembru.

Trenutno je drugoplasirana finalistica za Miss Interneta gdje je Teslićani a i šire neumorno podržavaju.

Ova Teslićanka ističe kako se prijavila na ovo prestižno, ali i vrlo popularno takmičenje nakon što je shvatila da je na takmičenju vrlo važna unutrašnja ljepota osobe, način razmišljanja i pozitivan pogled na svijet.

 Ističe da se na kasting prijavila u januaru, na svoj rođendan (priča kroz smijeh) pa možda je to zasluga što je u februaru na finalnom predizboru ušla u nacionalno finale.

Od tada su uslijedila mala takmičeja i ocjenjivački susreti, gdje je Ljupka pokazala svoju inteligenciju, šarm, poziranje pred foto objektivom i talenat. “Moja abicioznost i upornost da pokažem sve svoje fizičke, ali i psihičke kvalitete su moja najveća prednost na takmičenju za Miss Earth BiH 2015, a žiri će ipak odlučiti ko će to ponijeti krunu i pobijediti. Ja vjerujem u sebe.” kaže ova Teslićanka.

 Veliku podršku i snagu za uspjeh pruža joj njena porodica, momak i prijatelji.

Kaže da uživa kada putuje i sklapa nova poznansta, to je ispunjava.

Uči i usavršava Njemački i Engleski jezik jer kako kaže bogati smo onoliko koliko jezika govorimo.

A kada smo je pitali koji je njen moto, odgovorila je:

“Pazi šta želiš, možda ti se ostvari.”

Ljupku možete podržati još pet dana za Miss Interneta u sklopu Miss Earth tako što ćete joj dati svoj glas.

mojteslicinfo#