18/01/2018 14:52
NAJNOVIJE VIJESTI
IZGRAĐEN MOST U NASELJU BEŽLJA

IZGRAĐEN MOST U NASELJU BEŽLJA

U mjesnoj zajednici Banja Vrućica, naselju Bežlja, završeni su radovi na izgradnji betonskog mosta, preko Bežljanske rijeke, za šta je iz budžeta opštine Teslić izdvojeno oko 7.000 KM.

Prema riječima predsjednika savjeta mjesne zajednice Banja Vrućica, Aleksandra Šakanovića, mještani ovog dijela mjesne zajednice već duži niz godina imaju problem sa mostom koji je bio drvene konstrukcije.

“Uz pomoć Načelnika opstina Teslić i njegovog Kabineta uspješno je realizovana ova akcija. Primaran cilj ovog projekta je bio da se osigura siguran prolaz za sva putnička vozila i poljoprivrednu mehanizaciju, imajući u vidu da je ovo bila jedina komunikacija za oko 20 domaćinstava, koja sa druge strane, imaju kuće i poljoprivredno zemljište“ – rekao je Šakanović. Šakanović je dodao da je ova investicija u potpunsti opravdana, te je iskoristio priliku, da ispred savjeta mjesne zajednice, uputi riječi zahvalnosti Načelniku opštine Teslić.

Mještanin Bežlje, Mirko Borić , rekao je da je most bio u lošem stanju i da novosagrađeni mnogo znači za oko 20 porodica koje žive sa druge strane rijeke i imaju tamo njive, voćnjake i slično.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net