AKTIVNOSTI NA UREĐENJU GRADSKE PLAŽE

0
1127

U sklopu aktivnosti koje se sprovode na uređenju najpoznatijeg teslićkog kupališta, gradske plaže, u toku su radovi na rekonstrukciji šest takozvanih gljiva, koje su se nalazile u veoma lošem stanju.

Prema riječima direktora Turističke organizacije opštine Teslić, Siniše Božića, ovo je samo jedna u nizu aktivnosti na uređenju gradske plaže, koje Opština Teslić i Turistička organizacija planiraju uraditi na ovom kupalištu.

„Opština Teslić i Turistička organizacija zajednički rade na uređenju gradske plaže, a trenutno je u fazi izrada i rekonstrukcija gljiva koje su bile u veoma lošem stanju“ – rekao je Božić, dodavši da će njihova rekonstrukcija poslužiti građanima koji budu dolazili na gradsku plažu radi osvježenja u ljetnom periodu.

„Pored navedenog, nedavno su uređena roštilj mjesta, radiće se i na proširenju samog kupališta, u funkciju će biti stavljeno i nekoliko tuševa, a u planu je da se urade i drugi popratni sadržaji“ – istakao je Božić.

Božić je poručio građanima da dođu i da se osvježe na gradskoj plaži, jer će svi uslovi za doček ljetne sezone biti obezbijeđeni.