18/12/2017 04:46
NAJNOVIJE VIJESTI
AKTIVNOSTI NA UREĐENJU GRADSKE PLAŽE

AKTIVNOSTI NA UREĐENJU GRADSKE PLAŽE

U sklopu aktivnosti koje se sprovode na uređenju najpoznatijeg teslićkog kupališta, gradske plaže, u toku su radovi na rekonstrukciji šest takozvanih gljiva, koje su se nalazile u veoma lošem stanju.

Prema riječima direktora Turističke organizacije opštine Teslić, Siniše Božića, ovo je samo jedna u nizu aktivnosti na uređenju gradske plaže, koje Opština Teslić i Turistička organizacija planiraju uraditi na ovom kupalištu.

„Opština Teslić i Turistička organizacija zajednički rade na uređenju gradske plaže, a trenutno je u fazi izrada i rekonstrukcija gljiva koje su bile u veoma lošem stanju“ – rekao je Božić, dodavši da će njihova rekonstrukcija poslužiti građanima koji budu dolazili na gradsku plažu radi osvježenja u ljetnom periodu.

„Pored navedenog, nedavno su uređena roštilj mjesta, radiće se i na proširenju samog kupališta, u funkciju će biti stavljeno i nekoliko tuševa, a u planu je da se urade i drugi popratni sadržaji“ – istakao je Božić.

Božić je poručio građanima da dođu i da se osvježe na gradskoj plaži, jer će svi uslovi za doček ljetne sezone biti obezbijeđeni.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net