22/01/2018 03:55
NAJNOVIJE VIJESTI
DJEVOJČICA POKRADENA NA AUTOBUSKOJ STANICI

DJEVOJČICA POKRADENA NA AUTOBUSKOJ STANICI

Policijskoj stanici u Tesliću juče je prijavljena krađa. Naime, na autobuskoj stanici je pokradena trinaestogodišnja djevojčica, koja je tu čekala polazak autobusa.

Ona je sjedila na klupi i u jednom trenutku je pored sebe spustila svoj mobilni telefon, koji je nekoliko trenutaka poslije odatle ukraden.

Iz Centra javne bezbjednosti je rečeno kako se radi na pronalasku izvršioca ili više njih, koji su počinili krivično djelo krađa.

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net