18/01/2018 13:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Предсједник Српске уручио једнократну помоћ

Предсједник Српске уручио једнократну помоћ

Предсједник Републике Српске Милорад Додик уручио је данас у Добоју једнократну новчану помоћ једногодишњој Ани Раљић, чија је мајка Ивана трудна евакуисана током прологодишњих поплава у овом граду.

Додик је маленој Ани уплатио новчану помоћ у износу од 1.000 КМ на рачуну отвореном код Нове банке.

Ивана Раљић је прва трудница која се породила 17. маја 2014. године у добојској болници током прошлогодишњих мајских поплава.

Предсједнику Републике Српске Милораду Додику уступљен је чамац са којим је евакуисао Раљићеву која је била блокирана на трећем спрату борачке зграде у Добоју, а којој је усљед страха процес порода убрзан.

Мала Ана рођена је са око три килограма тежине и 55 центиметара дужине.

Раљићева је једна од од шест трудница које су чамцима евакуисане из водом блокираних зграда и кућа током најкритичнијих дана у Добоју.

Предсједник Српске је данас током посјете Ођељењу за гинекологију и акушерство Болнице “Свети апостол Лука” у Добоју уручио и пригодне поклоне породиљама и новорођеним бебама.

/Срна/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net