18/12/2017 04:19
NAJNOVIJE VIJESTI
UEFA stopirala prijateljsku utakmicu Srpske i Srbije

UEFA stopirala prijateljsku utakmicu Srpske i Srbije

Evropska fudbalska federacija nije dala saglasnost za odigravanje ovog meča, o čemu je obavijestila Fudbalske saveze BiH i Republike Srpske.
U saopštenju UEFA koje je stiglo na adresu fudbalskog saveza BiH, navodi se da bi ova utakmica mogla da izazove probleme kada je riječ o bezbjednosti.

UEFA navodi i veliki broj incidenata na utakmicama u regionu i sve kazne izrečene fudbalskom savezu Srbije zbog navijačkih incidenata. Ako se situacija promijeni nabolje, UEFA je voljna da ponovo razmatra ovo pitanje, navodi se u saopštenju koje je potpisao zamjenik generalnog sekretara te organizacije, Teodor Teodoridis.

rtrs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net