19/02/2018 07:00
NAJNOVIJE VIJESTI
Izborna skupština SDS-a: Bosić ili Mićić

Izborna skupština SDS-a: Bosić ili Mićić

Izborna skupština SDS-a biće održana danas u Banjaluci kada će se birati novi stranački organi, predsjednik i glavni odbor.
 -

 450 delegata biraće za poziciju predsjednika stranke između Mladena Bosića i Miće Mićića.

Bosić je na čelu SDS-a od 2006. godine, a najviše zamjerki u stranci doživljava zbog činjenice da nijednom svoj kredibilitet nije direktno provjerio na izborima ili za predsjedbnika Srpske ili za člana Predsjedništva BiH.

RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net