PORAZ “MINERALA” U DONJOJ SLATINI

0
1096

Utakmica između FK “MLADOST” Donja Slatina i FK “MINERAL” Banja Vrućica, protekla je u potpunoj dominaciji domaćina. Svega 2 dana od dolaska novog trenera Bojana Jelića, Mineral nije imao dovoljno vremena da složi sve kockice te je u ovoj utakmici poražen sa ubjedljivih 5:0.

Da će ovo biti teška utakmica za Mineral moglo se naslutiti već u drugoj minuti kada Mineral prima prvi gol. Svega tri minute kasnije, Mineral prima i drugi gol i tu nije kraj,  domaćini pogađaju za 3:0 u 15. minuti da bi u 20. minuti stigli do 4:0.

Konačan rezultat od 5:0 FK “MLADOST” postavlja u 37. minuti te se odlazi na poluvrijeme.  U drugom poluvremenu igrači Minerala su se probudili te su uspjeli dočekati kraj utakmice sa tim rezultatom i sačuvati svoju mrežu.

Danas se u Slatini mogla vidjeti izuzetno loša igra Minerala koji je pored promjene trenera dodatno osakaćen povredama igrača. Sve nade su usmjerene na novog trenera Bojana Jelića koji se ekipi sa Banje pridružio pre svega dva dana za koga se vjeruje da će moći pomoći Mineralu kao jedno novo osvježenje.

Teslic Online