ZLATNA ŠESTOAPRILSKA PLAKETA PRIPALA DOMU ZDRAVLЈA SVETI SAVA TESLIĆ

0
2080

TESLIĆ, 7. APRILA – Povodom Dana opštine Teslić „6. aprila”, u Tesliću je sinoć održana svečana akademija tokom koje su uručena opštinska priznanja najzaslužnijim građanima i kolektivima koji su se u proteklom periodu istakli svojim radom i angažmanom.

11024611_10153290672724575_5135932572778939092_nZlatna plaketa “6. april” – inače najveće opštinsko priznanje, pripala je Domu zdravlјa „Sveti Sava” Teslić. Srebrne plakete „6. april” i novčane nagrade od po 1000 KM pripale su Aleksi Kasapoviću iz Teslića i braći Goranu, Bobanu i Zoranu Đurić iz Buletića, a šestoaprilske zahvalnice pripale su: Vojislavu Jovaniću iz Teslića, Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Teslić i Muškom rukometnom klubu „Teslić”.

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, rekao je da je svečana akademija prilika da se rezimira sve ono što je učinjeno poslјednjih godinu dana, kao i da se uruče nagrade najzaslužnijim pojedincima i kolektivima.

„Meni je zadovolјstvo i čast što mogu čestitati slavodobitnicima koji su odlukom Skupštine opštine Teslić dobili svečana priznanja i nagrade i takođe svim onim lјudima koji su dio svoje energije dali da unaprijede život, stanje i standard stanovnika opštine Teslić” – istakao je Miličević.

Miličević je poručio da će i u narednoj godini, svu koji učestvuju u radu organa lokalne uprave, nastaviti ići ovom putem, te da će na svojim radnim mjestima uložiti „svaki atom snage”, kako bi svojom kreativnošću i zalaganjem pomogli dalјem napretku opštine Teslić.

„Kada se podvuče crta, vidi se da je u zaista teškim ekonomskim uslovima ipak napravlјeno mnogo, što ne znači da ne može bolјe i ne može više. Još jednom ću ponoviti da možemo trošiti samo onoliko koliko imamo novaca, možda su neki prethodnici radili i trošili mnogo više nego što imaju, ali danas to svi ispaštamo” – rekao je Miličević.

Prema riječima direktora Doma zdravlјa „Sveti Sava” Teslić, Mladena Kovanušića, ova ustanova u nekoliko poslјednjih godina bilјeži visoke rezultate poslovanja, kao i podizanja kvaliteta pružanja usluga zdravstvene zaštite primarnog nivoa.

„Rezultate koje smo ostvarili postignuti su neprekidnim ulaganjem u edukaciju zdravstvenih radnika i menadžmenta, u opremanje prostora, modernizaciju opreme i organizaciju procesa radu uz racionalizaciju svih resursa” – rekao je Kovanušić, dodavši da će ova nagrada dati dodatnu energiju za postizanje još bolјih rezultata.

Povodom obilјežavanja Dana opštine Teslić tokom proteklog vikenda upriličeno je nekoliko manifestacija kulturnog-zabavnog i sportskog karaktera.

/izvor: Opština Teslić/