17/12/2017 07:37
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – PRIJAVLJENO RAZBOJNIŠTVO
ILUSTRACIJA

TESLIĆ – PRIJAVLJENO RAZBOJNIŠTVO

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 6 krivičnih djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

Centru javne bezbjednosti Doboj, 12.03.2015. godine prijavljeno je da su u toku noći 21. februara tekuće godine, na području opštine Teslić dva maskirana lica provalila u kuću vlasništvo D.M. od koga su, uz prijetnju upotrebe sile, tražili da im kaže gdje se nalazi novac. U kući se nalazilo još jedno lice koje je pokušalo zaštiti D.M., međutim izvršioci su ga savladali zadavši tom licu nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela. Zbog bojazni da će povrediti njega i lice koje se nalazilo sa njim, D.M. je izvršiocima rekao gdje se nalazi novac. Nakon što su otuđili novac i druge vrijedne predmete, izvršioci su oštećene vezali konopcem u udaljili se u nepoznatom pravcu. O navodima iz prijave obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. U toku je rad na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela Razbojništvo.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net