18/01/2018 10:25
NAJNOVIJE VIJESTI
X. KOLO FUTSAL, DRUGA LIGA RS, GRUPA ZAPAD
Teslic Online/ Foto

X. KOLO FUTSAL, DRUGA LIGA RS, GRUPA ZAPAD

Odluka o prvaku biće rješena u Prnjavoru Derbi desetog kola ali i čitave lige odigraće se u nedelju ( 15.mart, 20časova) u Prnjavoru, a sastaju se domaći KMF Ljubić i KMF Mladost TESLIĆ.

Bolji rival iz ovog susreta izboriće plasman u Prvu fustal ligu RS. U prvom susretu ova dva tima u SC Radolinka nije bilo pobjednika, a meč je završen rezultatom 2:2. KMF Ljubić je veliki favorit u ovom susretu, što zbog domaćeg parketa, što zbog tri boda prednosti u odnosu na naš klub. Ipak, računica je jasna. KMF Mladost TESLIĆ mora pobjediti ako želi plasman u elitno društvo Srpske. Treba istaći da su se KMF Mladost TESLIĆ i KMF Ljubić tokom čitave sezone mjenjali na liderskoj poziciji, tako da je činjenica da se prvak rješava u Prnjavoru, u zadnjem kolu, i najrealnija. Ukoliko uspijemo osvojiti tri boda, biće to veliki uspjeh za naš klub i našu Opštinu, jer će Teslić po prvi put imati prvoligaša u malom fudbalu, popularnije zvanom futsalu. U svakom slučaju, našim momcima, poželimo mnogo sreće pred odlučujuću bitku!!!!!!!!!

KMF MLADOST

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net