17/12/2017 07:40
NAJNOVIJE VIJESTI
“Mladost” TESLIĆ, bez milosti u gradskom derbiju slavila sa 7:0

“Mladost” TESLIĆ, bez milosti u gradskom derbiju slavila sa 7:0

 KMF “Mladost” TESLIĆ bez većih problema porazio je gradskog rivala KMF “Teslić” rezultatom 7:0, i tako nastavio borbu za ulazak u prvoligaško društvo Republike Srpske. Strijelci: Kokić (2),Prodić (2),Jovičić,Ramić,Bogdanić… U zadnjem kolu KMF “Mladost” TESLIĆ gostuje u Prnjavoru gdje će snage odmjeriti sa KMF “Ljubić”, a bolji iz ovog susreta izboriće plasman u viši rang takmičenja. KMF Teslić će svom posljednjem meču ove sezone u SC “Radolinka” dočekati KMF “Starčevicu”.

KMF Mladost TESLIĆ:

PETKOVIĆ(c), KOKIĆ,STOJANOVIĆ,BOGDANIĆ,PRODIĆ,Radić,Pavlović,Ramić,Jokić,Jovičić,Savić.                  Trener: Aleksandar Šakanović. 

KMF Teslić:

DUŠANIĆ,ZELENKOVIĆ,JOVIČIĆ,PANIĆ,MARKOVIĆ (c),Živković,Puljić,Topić,Smiljanić;Jelić.                         Trener: Željko Marković.

KMF Mladost/ izvor

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net