16/12/2017 12:09
NAJNOVIJE VIJESTI
KMF “MLADOST” TESLIĆ, ZADRŽAO LIDERSKU POZICIJU

KMF “MLADOST” TESLIĆ, ZADRŽAO LIDERSKU POZICIJU

KMF “Mladost”  TESLIĆ na svom parketu porazio je KMF Brod 4:1. Ovim trijumfom ekipa koju sa klupe predvodi trener Aleksandar Šakanović zadržala je lidersku poziciju.

Iako su Teslićani od samog početka dominirali na parketu, gosti iz kontranapada dolaze do prednosti 0:1. Mogli su Brođani i da povećaju prednost, ali se u par navrata odličnim intervencijama istakao golman i kapiten domaćih Duško Petković. Ipak, golovima Slavise Prodića, Janka Kokića i talentovanog Vladimira Pavlovića naša ekipa na odmor odlazi sa dva gola prednosti. U nastavku susreta viđen je jos samo jedan pogodak a strijelac je bio naš ponajbolji igrač ove sezone, Slaviša Prodić. Mogao je rezultat biti i ubjedljiviji u korist domaćina, ali su se propisno ispromašivali Jovičić,Radić…..

KMF Mladost TESLIĆ:

Petković (c),Kokić,Bogdanić,Prodić,Radić,Dolić,Pavlović,Musić,Savić,Jokić,Jovičić,Ramić.Trener: ALEKSANDAR ŠAKANOVIĆ.
Strijelci: Prodić 2, Kokić, Pavlović…

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net