18/01/2018 14:23
NAJNOVIJE VIJESTI
SAVJETAVANJE ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE

SAVJETAVANJE ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE

U četvrtak, 19.02.2015. godine, sa početkom u 10 časova, u Sportsko-rekreacionom centru „Radolinka“ Teslić, biće organizovano predavanje za poljoprivredne proizvođače ove opštine na temu: „Uzgoj kukuruza u stresnim uslovima, proizvodnja krmnog bilja i zasnivanje voćnjaka“.

Organizator ovog predavanja je Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti opštine Teslić, u saradnji sa Resorom za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi RS i UPP „Poljotes“.

Predavači na ovom savjetovanju će biti stručnjaci iz Poljoprivrednog instituta Republike Srpske.

 

Izvor:FB/Teslićke novine

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net