TESLIĆ: ŠKOLSKOG DRUGA UBO ŠRAFCIGEROM U STOMAK

0
1075

Sedamnaestogodišnji učenik Srednje mašinske škole „Nikola Tesla“ u Tesliću teško je povrijeđen kada ga je, najvjerovatnije, šrafcigerom ubo njegov vršnjak.

Ovaj slučaj policiji su prijavili uposlenici Doma zdravlja Teslić, gdje je povrijeđeni maloljetnik zatražio pomoć zbog ubodne rane stomaka.

– Povrijeđeni je, nakon ukazane ljekarske pomoći, prevezen u bolnicu „Sveti apostol Luka” u Doboju, gdje je zadržan na liječenju, potvrđeno je iz CJB-a Doboj.

Radeći na rasvjetljavanjju svih okolnosti ovog događaja policija je do sada ustanovila da je između povrijeđenog i njegovog školskog druga došlo do verbalnog sukoba tokom praktične nastave.

– Po izlasku iz zgrade u kojoj se nalazi radionica Srednje mašinske škole „Nikola Tesla” u Tesliću došlo je i do fizičkog sukoba, prilikom kojeg je učenik, najvjerovatnije odvijačem, zadao ubodnu ranu vršnjaku, istakli su iz dobojske policije.

O ovom događaju obavješten je tužilac za maloljetnike, po čijoj naredbi policijski službenici preduzimaju potrebne radnje u cilju prikupljanja činjenica potrebnih za kvalifikaciju krivičnog djela.

/izvor: Oslobođenje/