18/01/2018 14:36
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ: ŠKOLSKOG DRUGA UBO ŠRAFCIGEROM U STOMAK

TESLIĆ: ŠKOLSKOG DRUGA UBO ŠRAFCIGEROM U STOMAK

Sedamnaestogodišnji učenik Srednje mašinske škole „Nikola Tesla“ u Tesliću teško je povrijeđen kada ga je, najvjerovatnije, šrafcigerom ubo njegov vršnjak.

Ovaj slučaj policiji su prijavili uposlenici Doma zdravlja Teslić, gdje je povrijeđeni maloljetnik zatražio pomoć zbog ubodne rane stomaka.

– Povrijeđeni je, nakon ukazane ljekarske pomoći, prevezen u bolnicu „Sveti apostol Luka” u Doboju, gdje je zadržan na liječenju, potvrđeno je iz CJB-a Doboj.

Radeći na rasvjetljavanjju svih okolnosti ovog događaja policija je do sada ustanovila da je između povrijeđenog i njegovog školskog druga došlo do verbalnog sukoba tokom praktične nastave.

– Po izlasku iz zgrade u kojoj se nalazi radionica Srednje mašinske škole „Nikola Tesla” u Tesliću došlo je i do fizičkog sukoba, prilikom kojeg je učenik, najvjerovatnije odvijačem, zadao ubodnu ranu vršnjaku, istakli su iz dobojske policije.

O ovom događaju obavješten je tužilac za maloljetnike, po čijoj naredbi policijski službenici preduzimaju potrebne radnje u cilju prikupljanja činjenica potrebnih za kvalifikaciju krivičnog djela.

/izvor: Oslobođenje/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net