17/01/2018 19:28
NAJNOVIJE VIJESTI
To je prijateljstvo: Dječak obrijao svoju glavu zbog druga koji je obolio od leukemije

To je prijateljstvo: Dječak obrijao svoju glavu zbog druga koji je obolio od leukemije

Prijateljstvo nema granice, a to se najbolje može oslikati na primjeru ova dva dječaka, koji su prvi razred.

Zac se nedjeljama konstantno žalio svojim roditeljima na umor, a nakon što su ga roditelji odveli kod ljekara dijagnosticirana mu je leukemija, odnosno agresivni oblik raka koji zahvata bijela krvna zrnca. Međutim, ono što je posebno dirnulo medije jeste reakcija njegova najboljeg prijatelja Vincenta koji ga ni u jednom trenutku nije napustio.

Čak je i obrijao glavu kako se Zak ne bi osećao usamljeno.

Kada su upitali Vincenta zašto je obrijao glavu rekao je: Zato da se Zac ne osjeća čudno kako je jedini bez kose i da mu dam podršku”.

Avaz

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net